La oss fortelle dere hvordan pengeinnsamling og salgsdugnad kommer til å foregå i fremtiden!

 

Det er et faktum at forbrukersamfunnet Norge, handler mer og mer på nett.
Rundt 80 % av befolkningen handlet på nett det siste året!


Fordelene med nettshopping er mange! Man kan som kunde ta tiden man trenger for å finne ut hva man ønsker å kjøpe, man slipper å ha selgere hengende over skulderen sin og man får de beste prisene og det største utvalget!

Tiden for å overføre dette fenomenet til dugnadsbransjen er kommet!

Lisensfabrikken presenterer konseptet Nettdugnad! Med en egen nettbutikk, tilpasset gruppen, har man mulighet til å nå langt flere enn ved å banke på dører i nabolaget. Man gir kundene mulighet til å se produktene i ro og mak og SELV bestemme hva de ønsker å kjøpe for å støtte sine lokale helter.

 

Tilby et stort utvalg av flotte produkter som kunden faktisk VIL kjøpe!
Vi har et varelager på rundt 300 forskjellige produkter, slik at vi stadig kan fornye utvalget i nettbutikken for de som ønsker å gjennomføre «Kjekt å ha»-Boksen flere ganger. Produktene er i all hovedsak forbruksvarer til hus og hjem.

Kunden plukker selv ut hvilke 10 produkter de ønsker å fylle sin praktiske oppbevaringsboks med.
Pris for 10 produkter + oppbevaringsboks = 250 kr
Dere tjener 85 kr per solgte boks.

Lisensfabrikken har i mange år levert flotte produkter som gir kjøperen MYE for pengene.
Og de beste betingelsene for dugnadsgruppen. Vi vil fortsette med dette i vår nye satsning, og i tillegg gjøre dugnaden langt enklere å gjennomføre!

 

Enklere blir det ikke!

Spar dere selv for mye av jobben som følger med en stor dugnadsproduksjon! Det eneste som kreves av gruppen som holder Nettdugnaden; «Kjekt å ha»-Boksen er;
Del URL-linken - Del liken med medlemmer, venner og familie. Bruk sosiale media etc.
Send inn endelig bestilling - Etter endt dugnad sendes bestillingen inn via forhandlerinnloggingen. Dere mottar varene kort tid etter
Utlevering og innbetaling - gjennomfør utlevering og innbetaling på den måten som passer gruppen best. (Via forhandlerinnloggingen kan gruppens kontaktpersonen til enhver tid se hvem bestillingen kommer fra og hva som er bestilt)

Det følger ingen kostnader med å opprette Nettdugnad og i likhet med salg av våre Gave- og Julepakker vil dere tjene 34% av alle salg!
Eksempel: 300 kunder bestiller en «Kjekt å ha»-Boks hver til 250 kr. Dere tjener 25 500kr!

 

Tror det ikke før du får se det?

Vi har opprettet en testside slik at DU kan gå inn å se hvordan deres dugnad kan gjøres. Testsiden inneholder et utvalg produkter som vi har på varelager.
Prøv å gjennomføre en bestilling og gå inn via forhandler innloggingen nederst på siden for å se hvordan siden fungerer.

URL: http://lisensfabrikken.no/nettdugnad/tev-fk/
Passord for forhandlerinnlogging: 1234

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Nettdugnad!
En 100 % risikofri, effektiv og lite krevende måte å gjøre dugnad på!


Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 900 18 088 / 901 67 230